Financieel advies kan beter en moet beter. Op dit moment is het ingewikkeld om goed en transparant financieel advies te krijgen, zonder verkoopdruk.
Tegelijk is er steeds meer vraag naar goede financiële voorlichting.
Wat is slim? Moet ik kopen of blijven huren? Moet ik aflossen of juist niet? Moet ik oversluiten voor een lagere rente? Hoe kan ik het beste omgaan met de nieuwe regels van erfpacht in Amsterdam? Hoe zorg ik voor en goed functionerende VVE?
U krijgt van de overheid steeds meer financiële verantwoordelijkheid. Sociale regelingen versoberen en u heeft elk jaar minder belastingvoordeel. Verder werkt u langer door tot uw pensioen. Tegelijk ontvangt u steeds minder pensioen.

U krijgt bij mij onbeperkt financieel advies. U betaalt hiervoor een vast bedrag per jaar. Dit levert u veel financiële kennis op. Hiermee staat u stevig in uw schoenen als u een hypotheek wilt afsluiten bij een tussenpersoon. U heeft in mij altijd een sparringpartner en een second opinion. Ik vraag graag door of spreek u tegen. Zo weet u beter wat u wilt en wat u wel of niet nodig heeft.

Wilt u begeleiding bij internetbankieren? Ik help u hierbij en geef tips hoe u zich goed beschermt tegen fraude of andere financiële intimidatie.

Naast de Personal money scan ondersteun ik andere initiatieven die streven naar financiële voorlichting en financiële weerbaarheid zonder commerciële inslag.

Als financieel adviseur werk ik voor Geldzorgnet. Geldzorgnet helpt – met behulp van verschillende financieel dienstverleners en budgetcoaches – werknemers verder met goede financiële voorlichting zodat uw werkgever vrolijke, beter gemotiveerde en financieel fitte werknemers krijgt.

Sinds enige tijd ben ik financiële gids bij Kandoor.nl. Via dit online platform beantwoord ik belangeloos financiële vragen over pensioen, zorgverzekering, belasting, hypotheken en verzekeringen.

In april 2017 is het project Voor elkaar in Zuid gestart. Dit project streeft naar meer sociale cohesie en zelfredzaamheid in Amsterdam Zuid.